Mikä on se kaikkein paras hetki ja paikka leikkiä filosofia? Etkö otsikosta arvaa?

Antaakaas kun filosofian piilo-tohtori Sini ''Miffe'' valaisee sinua, sinun pääkoppasi pimeitä sopukoita; se on suihku. Piiiii~tkä kuuma suihku. Kuuma vesihöyry huurustaa silmäsi, nuo sielun kirkkaat peilit ja kehosi omat pyyhkijät (aka. silmäluomet) pesevät kehosi piilokamerat puhtaiksi. Ja kappas! Maailma näyttää erilaiselta.

Kuumassa suihkussa on helppo antaa tunteiden kuumeta; Voi että kun et päässyt kertomaan mielipidettäsi! Voi saasta kun sinun näkökulmasi ja kannanottosi on niin erilainen. Ja sinulla kun on niin loistavat perustelut, että haluaisit koko maailman kuulevan ne.

Kirjoita ne peilin huuruihin.

Suihkussa saa itkeä vapaasti. Siellä ei voi laskea kyyneliä, eikä tarvitse hävetä märkiä poskia (oletan kuitenkin sinun suihkuttelevan yksin). Sitten voit vapaasti päästää murhemielen valloilleen; Voi tätä kurjaa elämää! Voi kuinka surulliset filosofiset faktat täyttävät pääsi. Haluat heittää saman suruviitan muidenkin ylle. Eikö olisi hienoa saada joku itkemään liikutuksesta sinun sanojesi avulla? Saada heidätkin tajuamaan maailman nurjapuoli? Nyyh...

Sitten suihkun jälkeen kun on puhdas fiilis, pistä ajatukset ylös. Ehkä sinulle syntyi oikeita mielipiteitä!

[--> Vinkki filosofian opettajille; viekää oppilaanne kylpylään!]

*hali*

Sini